T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÜMRANİYE - TOKİ Esenkent Ortaokulu

MUAMMER KARABIÇAK - OKUL MÜDÜRÜ

1983 yılında Giresun´un şirin bir kasabası olan Tirebolu´da doğdu. İlkokulu Karakaya İlköğretim Okulunda, ortaokulu Cumhuriyet Ortaokulunda, liseyi ise Gümüşhane Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesinde okumuştur. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.

Üniversiteden mezun olduğu aynı yıl Sultanbeyli´de meslek hayatına başlamıştır. Ardından Çekmeköy´de çalışmış, 2017 yılından itibaren ise Ümraniye Zübeyde Hanım Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır.

10 Eylül 2021 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmıştır.

Öğrenim hayatına İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında yaptığı yüksek lisansla devam etmiştir. Türk İşaret Dili, Okul Tabanlı Afet Eğitimi, Okul Yöneticilerinin Kapsayıcı Eğitim Bağlamında Tasarım ve Yönetim Becerilerini Geliştirilmesi Kursları iştirak ettikleri kurslardan bazılarıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı Akıl ve Zeka Oyunları Formatörü, Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Usta Eğitmeni olarak akıl ve zeka oyunları alanında sayısız öğretmen, öğrenci ve veli eğitimleri yapmıştır.

Çocuk ve Gençlik Edebiyatı alanında kitap ve Teknolojik Liderlik kapsamında makale yazım çalışmaları devam etmektedir. 

Evli ve bir oğlu vardır.