Nis

7 Nisan kişiler verilerin korunması günü Kapsamında öğrencilerimiz biliinçlendirildi.

#KVKKBilgi

Kisisel Veri Nedir?

Kişisel Veri Nedir ?

Kissel veri, kimligi belirli veya

belirlenebilir gergek kisive iliskin her türlu bilgiyi

ifade etmektedir.

Kissel veriden söz edebilmek için,

verinin bir gercek kisiye iliskin olmasi ve bu kisinin de belirli ya da belirlenebilir nitelikte olmasi gerekmektedir.

Nis

Küçük Kızlar Voleybol Takımımız Ümraniye Ortaokullar Arası Voleybol müsabakalarında katıldı.
Voleybol takımı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

5İ sınıfından Azra Yıldırım, Okullar Arası Artistik Jimnastik yarışmalarında Anadolu yakası 4., il geneli sıralamasında ise 9. oldu. Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan öğrencimiz Azra Yıldırım'ı il yarışmalarında gösterdiği performanstan dolayı tebrik eder, Türkiye finallerinde ise başarılar dileriz.

Nis

Güçlü eğitim kadromuzla beraber gerçekleştirdiğimiz geleneksel hale gelen iftarımızı yaptık. Katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu yıl okuduğumuz dördüncü kitap olan Masal Kaçkını kitabımızın yazarı Nehir Aydın Gökduman'ı okulumuzda ağırladık. Hem kitap hem okuma kültürü hem de yazarlık serüveni hakkında öğrencilerimizle sohbet eden yazarımız, daha sonra kitaplarını imzaladı. Projemize katkı sunan değerli yazarımız Nehir Aydın Gökduman'a ve proje koordinatörlerimiz Berna Gür ve Bilge Gürel'e çok teşekkür ederiz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü okul programımızı yaptık. Bu harika etkinlikte görev alan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Nis

Okul olarak Hababam Sınıfı Müzesi'ne, Çamlıca Kulesi'ne, İslam Eserleri Müzesi'ne ve Çamlıca Cami'ne gezi düzenledik.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okul programımızı gerçekleştirdik. Okul müdürümüz Muammer Karabıçak'ın açılış konuşmasıyla başlayan program, şiirlerin okunması, oratoryo gösterisi ve İstiklal Marşı'mızın icrasıyla sona erdi. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, programda görev alan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Ümraniye Belediyesinin ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Satranç Turnuvasında 8A sınıfından Ömür Yaşar ilçe 2., 14 yaş altı kategorisinde ise takım olarak okulumuz 4. olmuştur. Turnuvaya katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve danışman öğretmenimiz Hilal Topçu'ya çok teşekkür ederiz.

Nis

Veli Akademileri Projesi kapsamında bugün okulumuzda Öğretim Görevlisi Klinig Psikolog Sena Mayda Ünsal, Okul Başarısında Ailenin Rolü Sınav Döneminde Ebeveyn Olmak konulu sunumunu gerçekleştirdi. Veli Akademileri projesine katkılarından dolayı Sena Hanım'a teşekkür ederiz.

Nis

Ümraniye Rehberlik Araştırma Merkezinden bir heyet okulumuzun özel eğitim sınıflarını ziyaret ettiler.

Nis

8. sınıf öğrencilerimizin yöneltme çalışmaları kapsamında bugün Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine ve yöneltme faaliyetleri kapsamında okul ziyaretlerimizi organize eden Rehber öğretmenimiz Sevda Kurğa'ya çok teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilere bilinçli tüketicilik kavramının aşılanmasına yönelik olarak,
İBB Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimize Tüketici Hakları Eğitimi verildi.

Nis

Gerçek Hayvanlar Anatomi Sergisini ziyaret ettik.