Sosyal Medya Kullanımı Genelgesi

ORTAOKUL ARALIK RAPOR

ORTAOKUL KASIM AYLIK RAPOR

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilk önce sınıflarımızda günün önemine uygun bir video seyredildi.
Ardından öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizde farkındalık oluşturmak, empati yeteneklerini geliştirmek ve özel gereksinimli bireylerle iletişimlerni güçlendirmek için okulumuzda bir parkur hazırladık.
Hem öğrencilerimiz hemde öğretmenlerimiz parkur boyunca işitme ve görme engelli bireylerin yaşamlarını deneyimlemeye çalıştı.

Eyl

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Taşımacılığı Servis İlanı

Okulumuz öğrenci servisleri ihalesi 05/09/2023 tarihinde yapılacak olup 4 (dört) okul servis araçlarının çalıştırılması ile ilgili tip şartname için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2022 - 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM GİDER LİSTESİ

2022 - 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM GELİR LİSTESİ