Mrt

2024 yılı merkezî sınava ilişkin sıkça sorulan soru ve cevaplara ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

e Tiwinning Yeni Projemiz videosu

e Tiwinning çalışmaları

Okul tekvando takımımız İstanbul İl finaline katıldı. İl finaline katılan 8E sınıfı öğrencimiz Toprak Sıla Bartan 40 sporcu içinden ilk 8'e girmiştir. Toprak Sıla'yı ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

En İyi Narkotik Polis Anne projesi kapsamında Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polislerimiz okulumuzda Bağımlılık konusunda eğitim verdiler. Bu vesileyle Ümreniye İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve eğitime katılan velilerimize çok teşekkür ederiz.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. Dönem 8. Sınıflar ilk veli toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan tüm 8. Sınıf velilerimize ve 8. Sınıf şube rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

8. sınıf öğrencilerimizin yöneltme çalışmaları kapsamında bugün Nevzat Ayaz Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi ailesine ve yöneltme faaliyetleri kapsamında okul ziyaretlerimizi organize eden Rehber öğretmenimiz Sevda Kurğa'ya çok teşekkür ederiz.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. Dönem 7. Sınıflar ilk veli toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan tüm 7. Sınıf velilerimize ve 7. Sınıf şube rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yarın 8. Sınıflar veli toplantılarımız yapılacak olup tüm 8. Sınıf velilerimizi toplantıya bekliyoruz.

8. sınıf öğrencilerimizin yöneltme çalışmaları kapsamında bugün 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine ve yöneltme faaliyetleri kapsamında okul ziyaretlerimizi organize eden Rehber öğretmenimiz Sevda Kurğa'ya çok

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. Dönem 6. Sınıflar ilk veli toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan tüm 6. Sınıf velilerimize ve 6. Sınıf şube rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yarın 7. Sınıflar veli toplantılarımız yapılacak olup tüm 6. Sınıf velilerimizi toplantıya bekliyoruz.

Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önce gelir.

Merdivenlerimizi filelerle kapladık.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. Dönem 5. Sınıflar ilk veli toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan tüm 5. Sınıf velilerimize ve 5. Sınıf şube rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı çerçevesinde okuma saati ve akıl zeka oyunları etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında koordinatör öğretmenimiz Nurgül Ak'ın koordinatörlüğünde Üç Aylar Takvimi hazırlandı. Öğrencilerimize üç aylar ve kandillerimiz hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimiz ve koordinatör öğretmenimiz Nurgül Ak'a teşekkür ederiz.

Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı çerçevesinde bugün sınıflarımızda TEKNOFEST hakkında öğrencilerimiz bilgilendirici videolar seyretti.