Ümraniye Belediyesinin organize ettiği Fen deneyleri etkinliğine 7D sınıfımız katıldı. Fen Bilimleri öğretmenimiz Mehmet Kavanoz ile etkinliğe giden öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrendiler. Bu verimli ve güzel etkinlik için Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım başta olmak üzere etkinlikte görev alan tüm Belediye ekibine ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Mehmet Kavanoz'a çok teşekkür ederiz.

Ümraniye Belediyesinin organize ettiği Fen deneyleri etkinliğine 7A sınıfımız katıldı. Fen Bilimleri öğretmenimiz Şeyma Kılıç ile etkinliğe giden öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrendiler. Bu verimli ve güzel etkinlik için Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım başta olmak üzere etkinlikte görev alan tüm Belediye ekibine ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Şeyma Kılıç'a çok teşekkür ederiz.

Ümraniye Belediyesinin organize ettiği Fen deneyleri etkinliğine 7G sınıfımız katıldı. Fen Bilimleri öğretmenimiz Göknur Çagrıcı ile etkinliğe giden öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrendiler. Bu verimli ve güzel etkinlik için Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım başta olmak üzere etkinlikte görev alan tüm Belediye ekibine ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Göknur Çagrıcı'ya çok teşekkür ederiz.

Ümraniye Belediyesinin organize ettiği Yapay Zeka konulu sunumuyla Robotik Kodlama öğretmeni Sena Çırak öğrencilerimizle bir araya geldi. Bu güzel sunum için Ümraniye Belediyemize çok teşekkür ederiz.

Türkiye geneli 6. sınıflar Türkçe ve Matematik ortak sınavlarımızı yaptık.

Ümraniye Belediyesinin organize ettiği Fen deneyleri etkinliğine 7J sınıfımız katıldı. Fen Bilimleri öğretmenimiz Şeyma Kılıç ile etkinliğe giden öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrendiler. Bu verimli ve güzel etkinlik için Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım başta olmak üzere etkinlikte görev alan tüm Belediye ekibine ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Şeyma Kılıç'a çok teşekkür ederiz.

Ümraniye Belediyesinin organize ettiği Fen deneyleri etkinliğine 7I sınıfımız katıldı. Fen Bilimleri öğretmenimiz Mehmet Kavanoz ile etkinliğe giden öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrendiler. Bu verimli ve güzel etkinlik için Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım başta olmak üzere etkinlikte görev alan tüm Belediye ekibine ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Mehmet Kavanoz'a çok teşekkür ederiz.

8. sınıflarımızla yöneltme faaliyetlerimiz kapsamında bugün Kadıköy Anadolu Lisesini gezdik.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bugün konuğumuz İstanbul'u Çalıyorlar kitabının yazarı Gülsevin Kıral'dı. Kıymetli yazarımız, öğrencilerimizle hem kitap hem de yazarlık ve yazma yolculuğu üzerine sohbet etti. Bu münasebetle değerli yazarımız Gülsevin Kıral'a ve koordinatör öğretmenlerimiz Berna Gür ve Bilge Gürel'e çok teşekkür ederiz

Okul müdürümüz Muammer Karabıçak okulumuzda yeni açılan Halk Oyunları kursunu ziyaret etti. Kurs hakkında Halk oyunları öğretmeninden bilgi alan okul müdürümüz Muammer Karabıçak, öğrencilerimizin çalışmalarına da eşlik etti.
Yeni açılan halk oyunları kursumuza kayıtlar devam etmekte olup kayıt olmak için Okul Aile Birliğini ziyaret edebilirsiniz.

Okulum, Evim Projesi kapsamında 8B sınıfı öğrencilerimiz gerekli koruyucu önlemlerini aldıktan sonra okulumuzun bahçesini temizlediler. Projemize destek veren 8B sınıfı öğrencilerimize ve sınıf rehber öğretmenimiz Rabia Kabadayı'ya çok teşekkür ederiz.

5. sınıf öğrencilerimizi uzay ve teknoloji kavramlarını daha sağlıklı bir şekilde kavramalarını sağlayabilmek amacıyla Çekmeköy Belesiyesi Uzay ve Teknoloji Merkezine götürdük. Bu güzel etkinliği organize eden Fen Bilimleri öğretmenimiz Günnur Aksoy'a çok teşekkür ederiz.

8. sınıf öğrencilerimizin yöneltme çalışmaları kapsamında bugün Nabi Avcı Fen Lisesini ziyaret ettik. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan Nabi Avcı Fen Lisesi ailesine ve yöneltme faaliyetleri kapsamında okul ziyaretlerimizi organize eden Rehber öğretmenimiz Sevda Kurğa'ya çok teşekkür ederiz.

Okul müdürümüz Muammer Karabıçak, okulumuzda yapılan ders dışı egzersiz çalışmalarından Okul Dergisi hazırlama faaliyetlerine katılan öğrencilerin dersine katıldı. Okul dergimizi hazırlama süreci hakkında öğretmenlerimizden bilgi alan okul müdürümüz Muammer Karabıçak, öğrencilerle dergi, dergi hazırlama süreci konularında sohbet etti. Okul dergisi çalışmalarına ön ayak olan Türkçe öğretmenlerimiz Berna Gür ve Bilge Gürel'e çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz Miniatürk'ü gezdiler.