Okul Müdürümüz Muammer Karabıçak, okulumuz Harezmi ekibini ziyaret etti. Öğretmenlerimizden çalışmalar hakkında bilgi alan okul müdürümüz Muammer Karabıçak, ardından Harezmi ekibi öğrencilerimizle oyunlar oynadı ve yaptıkları etkinliklerle ilgili sohbet etti. Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını, düşünme becerilerini geliştiren Harezmi eğitimi çalışmalarını okulumuzda yürüten İngilizce öğretmenimiz Ezgi Gültekin'e, Matematik öğretmenimiz Ayşe Yakut'a ve Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mahir Turgut'a çok teşekkür ederiz.

Forest İstanbul Gezisinden kareler...

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle hazırladığımız kareografi çalışmamızda görev alan tüm öğrencilerimize, kareografi çalışması koordinatör öğretmenimiz Kübra Nur Hocamıza ve emeği geçen tüm yönetici ve öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun.
Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yaşını coşkulu bir şekilde kutladık.

Ekm

stanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan Veli Akademileri kapsamında Ümraniye RAM Müdürümüz Erkan Kerem Gözen tarafından Aile İçi İlişkiler: "Biz Bir Aileyiz" semineri gerçekleştirilecektir.
Seminere tüm velilerimiz davetlidir.

️11 Ekim 2023 Çarşamba
⏰13.00

7-22 Ekim Kodlama Haftasını kutladık

Tema Park Korsan Adası gezisinden kareler

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Veli Akademileri projesini her yıl okulumuzda yürütmekten mutluluk duyuyoruz.

Bugün 2023-2024 eğitim öğretim yılı veli akademileri programımızın ilkini gerçekleştirdik.

Ataşehir RAM Müdürü Sayın Alaaddin Karacan Bey, " Aile İçi İlişkiler: Biz Bir Aileyiz" sunumuyla velilerimizle bir araya geldi.

Veli Akademileri programımıza katkılarından dolayı Ataşehir RAM Müdürü Alaaddin Karacan'a, Veli Akademileri Koordinatörümüz Rehber öğretmenimiz Ayşegül Akar'a ve tüm rehberlik servisimize,

program sunucumuz Türkçe öğretmenimiz Berna Gür'e, her programda bizlere teknik destekleriyle büyük katkılar sunan Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mahir Turgut'a Çok teşekkür ederiz.

Arif Nihat Asya'nın "Elde sensin,dilde sen;
gönüldesin,baştasın." diyerek yücelttiği aziz İstanbul'un kurtuluşunun 100. Yılı kutlu olsun!

Ekm

Monster Notebook'un Engelsiz Okullar Tasarlıyoruz projesi kapsamında özel eğitim sınıflarımız yeniden tasarlandı ve çocuklarımız için harika eğitim ortamları sağlanmış oldu.

Açılışa Ümraniye Kaymakamımız Sayın Abdulaziz Aydın, Monster Notebook Yönetim Kurulu üyeleri Sayın Meryem Yılmaz ve İlhan Yılmaz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın .Ertuğrul Şahin

ve Sayın Mustafa Islak, Ümraniye İlçe Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Özen, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrenciler katılım sağladı.

Dersliklerimizin yeniden tasarlanması noktasında bizleri sonuna kadar destekleyen Monster Notebook Yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

"En İyi Narkotik Polis: Anne" projesi doğrultusunda Ümraniye Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen seminerimize katılım sağlayan bütün velilerimize teşekkür ediyoruz

Eyl

İstanbul geneli ortaokul öğrencilerimize yönelik "Hazırbulunuşluk Uygulaması" 23-24 Eylül tarihlerinde EBA üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşecek.

Eyl

27 Eylül Çarşamba günü saat 10.40'da Okul Aile Birliği Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı vardır. Toplantımıza tüm velilerimiz davetlidir.

İstanbul'u Okuyorum Projesi kapsamında derece alan öğrencilerimiz.

5-F sınıfından Gamze Eraslan 1.

5-İ sınıfından ela İlil 2.

7-B sınıfından Yavus Salih Karğın 3. Olmuştur